Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die van een portemonnee overstappen naar een pasjeshouder. Ieder heeft zo zijn eigen redenen voor deze keuze, maar de voornaamste reden is toch wel dat er steeds minder gebruik wordt gemaakt van contant geld. Waar het eerst op een hoop plekken alleen maar mogelijk was om contant te betalen, zijn er nu steeds meer plekken waarbij je juist alleen maar met pin kunt betalen. Dit is natuurlijk niet voor niks. Winkels zijn bang om beroofd te worden en bovendien hebben veel mensen geen zin om met kleingeld te blijven zitten. Hier heb je als je met een pinpas betaalt gelukkig geen last van.

Verschil tussen een portemonnee en pasjeshouder

Dat een pasjeshouder steeds aantrekkelijker wordt, hebben we de laatste tijd wel gemerkt. Er komt een steeds groter aanbod en ook de vraag neemt sterk toe. Het gebruiken van een mannen portemonnee brengt echter ook een aantal voordelen met zich mee. Zo heb je meerdere vakjes in een portemonnee en is de portemonnee vaak groter. Dit zal ervoor zorgen dat er meer in kan en je je portemonnee dus een stuk minder snel vol hebt zitten. Wanneer je voor een pasjeshouder gaat, zul je vaak nog steeds ruimte hebben voor 12-16 pasjes en wat briefgeld. Bovendien zul je ook merken dat het vaak erg eenvoudig is om de pasjes uit je houder te krijgen. Verder is het ook verstandig om de pasjes die je die dag niet nodig gaat hebben thuis te laten. Zo kun je de spullen ook niet kwijt raken. 

Het voordeel van het gebruik van een pasjeshouder

Een groot voordeel van het gebruik van een pasjeshouder is dat het RFID-scanning tegen gaat. Dit wil zeggen is dat het voor hackers lastiger is om aan je informatie en gegevens te komen. Niemand wil natuurlijk dat zijn of haar creditcard of bankpas gegevens opeens bekend zijn. Wanneer je gebruikt maakt van een pasjeshouder, zul je hier geen last van hebben. Als je een pasjeshouder gaat kopen, is het handig om te letten op de grootte ervan en hoeveel opslagplek het heeft. Wanneer je niet alles kwijt kunt in je pasjeshouder, zul je namelijk alsnog een portemonnee mee moeten nemen. Als dit het geval is, kun je net zo goed alles meteen in je portemonnee stoppen. Verder is het ook handig om een hoge kwaliteit pasjeshouder te kopen. Als er mankementen zijn kun je namelijk zomaar belangrijke spullen kwijt raken en daar zit niemand op te wachten. 

Geef een reactie